Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 70 m2, Teplice nad Metují

Prodej chalupy 70 m2, Teplice nad Metují

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Jste milovníci přírody? Toužíte po místě, které Vám dokonale zaručí klid a jedinečný výhled na okolní přírodu? Pokud ano, tak tyto řádky jsou určeny právě Vám. Představuji Vám překrásnou chatu, kterou společně můžeme navštívit v obci Dědov, pouhých 11 km od Adršpachských skal. Můžete se těšit nejen na cca 70 m² užitné plochy, kterou doprovází pozemek o rozloze 340 m², ale také na obývací pokoj s krbem a kuchyní, sprchovací kout, samostatné WC, v druhém patře velký prostor pro ubytování a soukromí Vám zajistí samostatná ložnice.
Prostornou garáž, uvítá nejen Váš čtyřkolý člen rodiny, ale na své si přijdou i kutilové.
Díky zastřešené terase, která je obehnaná po celém obvodu chaty, se Vám nabídne jedinečný výhled na okolní krajinu. Nebude zde nouze ani o opékání buřtů a grilování, jelikož posezení naleznete nejen před domem za přítomnosti propracované, řezbářské práce ve stylu indiánského totemu, ale také v těsné blízkosti vchodu do chodby.
Toto místo Vám nabízí nespočetné možnosti turistiky, lyžování, cyklistiky a mnoho dalšího. Na houby si zajdete do lesa, který se nachází hned za chatou.
Dovedete si představit ranní, či večerní posezení s tak nádherným výhledem plného klidu a přírody? Pokud ano, zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré, potřebné informace.
Těšit se na Vás bude makléř Václav Jančík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky