Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 200 m2 Fügnerova, Horní Cerekev

Prodej chalupy 200 m2 Fügnerova, Horní Cerekev

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme ke koupi dům, či chalupu ve vyhledávaném městečku v okrese Pelhřimov - v Horní Cerekvi. Toto městečko svou polohou propojuje okresy Jindřichův Hradec, Pelhřimov a Jihlavu. Nabízená nemovitost o velikosti 2+1, či 3+KK, se nachází v žádané lokalitě u školy, od které je doslova pár kroků, ale také od mateřské školky. Do přírody to je, co by kamenem dohodil a pár minut trvá chůze do centra. Náš dům byl postaven ve 40. letech minulého století, přístavba koupelny se spíží v 60. letech a bude vyžadovat celkovou rekonstrukci. Pokud dům se zahradou projdete, okouzlí vás svou atmosférou a jakýmsi kouzlem a nebudete jej chtít opustit, jak se zde budete cítit dobře. Z ulice vcházíme přes průjezd do předsíně a z ní vedou dveře do neprůchozí ložnice, do spíže, koupelny, po pár schůdcích na toaletu a do kuchyně, ze které projdeme do další ložnice. Za koupelnou je další malá místnost, která může být prádelnou, technickou místností, ale také vás napadne myšlenka zvětšení koupelny. Pod částí domu je sklep. Z prostorné půdy by se daly vybudovat další pokoje. Krov je v pořádku, krytina je z betonových tašek. Dům je vytápěn etážovým ústředním topením s kotlem na pevná paliva a v kuchyni kamny též na pevná paliva. Plyn je přiveden k domu. Voda je z obecního řádu. Odpad je napojen na veřejnou kanalizaci. Veškeré přípojky jsou funkční.
Z domu vycházíme do prostorné zahrady, která je tvarem a rozlohou optimální. Slunný dům se slunnou zahradou. Jsme jedna z mála realitních kanceláří , která poskytuje zdarma úschovu peněz. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete plně spolehnout, že vám doporučíme nejlepší financování a budeme se snažit vám být nápomocni při vyřizování dalších náležitostí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky