Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 183 m2, Časy

Prodej rodinného domu 183 m2, Časy

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Vlastnit domek na vesnici u Pardubic s velkou zahradou s okrasnými keři, skalkou a s jezírkem plným rybiček. Užívat si ho pro bydlení či víkendové chalupaření a s jistotou, že vedle vás nevyroste satelit nových domů. Do zaměstnání, do školy, za kulturou či sportem cestovat jen deset minut do blízkých Pardubic či dvacet minut do Hradce Králové. Rozvíjet bydlení či podnikání v domě podle svých představ. Nebo nedělat nic a užívat si současný prostor, třeba jen o víkendu. Díky dosahu D11 je například Praha dosažitelná do 70 minut a v budoucnu se tato doba ještě zkrátí. Všechny tyto a další možnosti, které vás napadnou, vám poskytne starší dům po rekonstrukci, který prodáváme v obci Časy na Pardubicku a který skýtá příležitosti pro zhodnocení.
V přízemí je byt 3+KK a v podkroví rozlehlý čistý půdní prostor, využívaný v letních měsících jako stará půda, kde může vzniknout další obytná část. Součástí rekonstrukce v roce 2012 bylo i zateplení, proto je možné bez dalších investic dům ihned zabydlet a užívat.
V zahradě je od roku 2010 nově postavený zahradní domek „3 v jednom“ – místnosti pro uložení nářadí, kola i motorky, terasa s krbem a kryté stání pro auto.
Jistotou je zklidnění dopravy už v roce 2022. Obchvat Časů a Sezemic odvede dopravu mimo obec a zdejší nemovitosti tak porostou na hodnotě.​
Ráda Vás domem provedu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky