Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 176 m2, Horní Heřmanice

Prodej chalupy 176 m2, Horní Heřmanice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Exkluzivně prodáváme tuhle krásnou chalupu na pomezí Orlických hor a Jeseníků s možností celoročního bydlení na polosamotě u lesa. Když vyjdete před dům na louku, můžete sledovat, zda už na Pradědu napadl sníh. Napravo se vám otevírá pohled na podhůří Orlických hor.

Osada Rýdrovice je součást Horních Heřmanic a nachází se dva kilometry od Valteřic, čtyři kilometry od Výprachtic i od Štítů a 12 kilometrů je vzdálený Lanškroun. Okouzlující přírodní scenérie, do které je chalupa posazena, dává spoustu příležitostí k běžkování, sjezdovému lyžování, cyklistice i procházkám. 15 minut od domu jsou autem dosažitelné Čenkovice se svými četnými sjezdovkami a 17 minut Buková hora. Na běžkách či pěšky je to 6 kilometrů. Oceníte síť cyklotras.

Dům s pozemkem přes 400 m2, uvnitř s klasickou hlavní světnicí s funkčními kachlovými kamny, která vás po návratu z lyží tak krásně zahřejí, je postaven asi před sto lety. Současní majitelé jej vylepšují od roku 1974. V roce 2002 prošla chalupa celkovou rekonstrukcí: nová střecha, fasáda, rozvod elektřiny, vybudování koupelny, zavedení ústředního topení s radiátory vytápěnými kotlem na dřevo, zastřešení a uzavření verandy s většími okny do krajiny. Na objekt je přímo napojena prostorná dřevěná stodola. Nad celým domem se rozprostírá velký půdní prostor s příležitostí vybudování dalších místností v podobě uzavřených bytů či apartmánů.

Voda je zavedena do domu z nedaleké studny a má kvalitu pitné vody. K využití je taktéž vlastní studna přímo u domu.

K nemovitosti se dostanete místní asfaltovou komunikací, posledních 300 metrů lesní cestou, po které současní majitelé v zimních týdnech bohatých na sníh chodili pěšky. Parkovat je možné na pozemku před stodolou, nebo na přilehlém travnatém pozemku.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Zavolejte si o prohlídku. Ráda vás domem provedu. Těším se na vás.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky