Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 154 m2, Svatoslav

Prodej chalupy 154 m2, Svatoslav

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Ticho, čerstvý vzduch, klid a soukromí. Tak bychom mohli definovat hlavní pozitiva nabízené nemovitosti. Rodinný dům o dispozici 3+1 ve Svatoslavi u Tišnova potěší každého, kdo upřednostňuje pomalejší chod času před hektickým spěchem velkých měst.

Dům se nachází na pozemku o velikosti 900 m2. Společně se stodolou a vejmenkem tvoří uzavřenou zahradu, která nabízí maximální soukromí a klid, ať už si rádi čtete při odpoledním sluníčku knihu, nebo prostě jen rádi rozjímáte po dobrém obědě. Protáhlá zahrada navíc vybízí k zahrádkaření, výsadbě ovocných stromů nebo realizaci krásné letní pergoly s grilem a udírnou.

Dům samotný je v původním stavu a nabízí nespočet možností vlastní realizace. V přízemí se nachází kuchyň, jídelna, koupelna, WC a spíš. V horním patře je pak ložnice a (obývací) pokoj. Tohle rozdělení pomáhá oddělit společenské prostory v dolním patře, určené mimo jiné také pro návštěvy, od soukromí svých majitelů, které se ukrývá o patro výš.

Obec Svatoslav je malá obec v blízkosti Velké Bíteše. Žije zde něco málo přes 400 obyvatel a její hranice obklopuje krásná příroda. Díky tomu je obec skvělým místem pro všechny milovníky klidu a dobré inspirace. Od Velké Bíteše je vzdálená 10 minut autem a 13 minut autobusem, vše potřebné je tak tedy na dosah ruky. Do Brna je to pak autem kousek přes půl hodiny.

Zaujala vás tato příležitost a přemýšlíte nad financováním? Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a perfektní znalosti trhu se na nás můžete plně spolehnout.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky