Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 150 m2 Razová

Prodej chalupy 150 m2 Razová

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Prodáváme samostatně stojící, částečně podsklepenou chalupu se zahradou v Razové, okres Bruntál.
Obytné prostory tvoří vstupní chodba, prostorná kuchyně, obývací pokoj, koupelna a WC, v patře je prostorná chodba, ložnice a terasa.
Podlahy jsou dřevěné, v koupelně a WC je dlažba. Dům je vytápěn kamny na tuhá paliva, která jsou v každé místnosti, voda je odebírána ze studny, odpady jsou svedeny do jímky. V přízemí i patře je možnost dalšího rozšíření obytných prostor.
U domu je větší kůlna a celý objekt obklopuje velká udržovaná zahrada.
V obci je mateřská i základní škola, obchod, restaurace a sportovní areál. Místo má velmi dobrou dopravní dostupnost autem a autobusem do okresního města Bruntálu (10 km). Obec se nachází u přehradní nádrže Slezská Harta v podhůří Jeseníků. V přehradě je povoleno koupání i rybaření, je zde také přívoz, který spojuje obce ležící kolem přehradní nádrže.
Dům je vhodný nejen jako rekreační chalupa, ale po menší rekonstrukci také na celoroční bydlení. Oblast Jeseníků skýtá celoroční nadstandardní sportovní vyžití, zejména v oblasti turistiky, cykloturistiky a lyžování. V případě potřeby Vám zajistíme vhodný způsob financování s příznivou úrokovou sazbou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky