Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 130 m2, Dolní Kalná

Prodej chalupy 130 m2, Dolní Kalná

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Toužíte po svém kousku světa v přírodě? Po jedinečném stavení s pozemkem a stodolou? Po večerní pohodě, kterou dokresluje plápolající světlo ohně v krbových kamnech? Tato podkrkonošská chalupa s bohatou historií Vám může dopřát tohle všechno a určitě i mnohem víc.
Slemeno je část obce Dolní Kalná, 14 km od Vrchlabí a Nové Paky, 5 km je to od Hostinného. V Dolní Kalné se nachází obchody s potravinami, mateřská i základní škola a je tu dobré autobusové spojení do okolních měst během rána i odpoledne.
V létě Vás bude bavit skvělé koupaliště přímo v obci Dolní Kalná, v zimě pak kryté bazény v Nové Pace a Vrchlabí, zde bude bazén nově uveden do provozu již tento prosinec. A když už mluvíme o zimě, tak největší české sjezdovky ve Špindlerově Mlýně máte v dosahu 30 km, parádní areály v Herlíkovicích či na Strážném pouhých 15 km a do Ski resortu Černá Hora je to 21 km. Lyže, snowboard, ski alpy, běžky, sáně - to už je jen na Vás. A skvělým výchozím bodem pro všechny Vaše cesty bude místo, do něhož se budete vždycky rádi vracet.
Na místě dnešní chalupy bylo původní dřevěné stavení vybudované již v roce 1763, po té, co objekt lehl popelem, postavila zde rodina původních majitelů stavení znovu, tentokrát z kamení a cihel, na věčné časy. Až do roku 1890 zde provozovali hostinec o čemž svědčí velkolepé klenbové sklepy, kde se chladily v celoroční konstantní teplotě sudy se vším dobrým. V severní částí chalupy je porušen strop chalupy, nicméně již máme zpracovaný statický posudek, kdy víme jak provést opravu a chalupa bude v té nejlepší kondici.
Historie je krásná věc, nebojte se ale, že se zde zastavil čas. Obytná část domu je po kompletní rekonstrukci ve velmi udržovaném stavu. Radost Vám udělají okna s izolačním dvojsklem a výkonná krbová kamna s výměníkem Thermo Magnum Plus s výkonem 21 kW, kterými během chvilky vytopíte celý prostor. Pokud byste objekt využívali jako víkendovou chalupu, je tu také elektrokotel, který Vám při nastavení intervalu dům vytopí.
Kromě otevřené kuchyně, která je propojena s jídelnou a obývací částí, jsou k dispozici tři ložnice, koupelna a samostatné WC. Dále přímo v domě objevíte místnost pro využití jako dílna či při troše fantazie třeba budoucí herna na kulečníkový nebo pingpongový stůl, dřevník pro uskladnění dřeva na zimní topení a dva další skladové či garážové prostory. Rozhodně budete překvapeni rozlohou domu a co teprve, až Vás vezmu na půdu, kde by se dala realizovat další prostorné pokoje.
Ať již chcete investovat nebo prostě poklidně bydlet či chalupařit, tohle místo Vás okouzlí.
O možnostech financování koupě tohoto domu si s Vámi ráda popovídá naše finanční specialistka Kateřina Revendová ze společnosti Fincentrum & Swiss Life Select, se kterou Vás rádi propojíme.
A na osobních prohlídkách se na Vás bude těšit kolegyně, certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.
Brzy na viděnou na osobní prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky