Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 128 m2, Brodek u Konice

Prodej chalupy 128 m2, Brodek u Konice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V malebné krajině, v poklidné obci Brodek u Konice, se nachází chaloupka jako z pohádky. Je to místo jako stvořené pro víkendový odpočinek a relaxaci. Domek je obklopen krásnou zahrádkou se spoustou okrasných stromů a květin. Nechybí zde ani stromy ovocné, které každoročně přinášejí nemalou úrodu.

V obci se nachází základní občanská vybavenost, vše ostatní je pak na dosah v nedalekém městě Konice. V okolí obce Brodek u Konice je spousta možností jak pro letní, tak i zimní rekreaci a výlety.

Chalupa je napojena na obecní vodovod a kanalizaci, topení je zde plynové. Letos zde byl nainstalován nový plynový kondenzační kotel. V domě je také kotel na tuhá paliva, který se používá hlavně v přechodném období. V domě jsou nová platová okna s interiérovými žaluziemi a nechybí zde ani okenní sítě na větrání. Okna byla měněna v roce 2019. Dům je ve velmi dobrém stavu a současní majitelé se o něj starají s nebývalou péči.

Určitě zde také oceníte garáž, která je průchozí do domu. Za zmínku stojí zahradní domek, kde se nachází veškeré nářadí a náčiní na zahradu. U domu jsou také dvě studny s užitkovou vodou. Chalupa se prodává s veškerým vybavením.

Majitel si vyhrazuje právo prodat nemovitost nejvyšší nabídce.

Průkaz energetické náročnosti budovy bude dodán dodatečně.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, ráda se s Vámi potkám osobně na prohlídce, kde Vám sdělím všechny podrobné informace. V případě zájmu zajistíme bezkonkurenční financování přímo dle Vašich představ. Těšit se na Vás bude makléřka Lucie Klečková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky