Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 126 m2, Sněžné

Prodej chalupy 126 m2, Sněžné

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Krásná příroda a klid. Vítr Vám čechrá vlasy, sluneční paprsky lechtají na kůži a vy si užíváte pohodu na obrovské louce za svým domem. Už se tam vidíte? Cítíte vůni lučních květin a chuť vychlazené domácí limonády?

Nabízíme k prodeji nemovitost (dle preferencí rekreační chalupu, nebo rodinný dům) ve Sněžném. Malá obec v krásné CHKO Vysočina učaruje všem milovníkům přírody a klidu. Nezáleží, jestli se raději válíte na trávě a užíváte si pohodu, nebo naopak při každé příležitosti berete batoh na záda a vyrážíte na túru (a že je kolem kam! Děvět skal, Dráteničky, Malinská skála… člověku se nad tou krásou tají dech) nebo na kolo, tady si to svoje najdete.

Nabízená nemovitost zahrnuje dům, se zastavěnou plochou 172 m2 a zahradu společně s loukou o ploše 3 510 m2. Od roku 2019 je v jednání změna územního plánu dovolující využít plochu pro postavení kůlny, kolárny, verandy – jednoduše, změna umožňující využít maximálně potenciál této nemovitosti. Dům je dvoupatrový, prostorný a příjemně prosvětlený. Mimo samostatné pokoje nabízí mnoho dalších funkčních místností a prostor, včetně sklepa a půdy.

Dům by zajisté uvítal částečnou či kompletní rekonstrukci, pro využití maxima z toho, co tato nemovitost nabízí. Obec má základní občanskou vybavenost (školka, škola, obchod, lékař) s benefity jako je cukrárna, letní kino či tábory pro děti. Kolem 20 minut autem zabere cesta do Nového města na Moravě i do Žďáru nad Sázavou, a tak vše, co Vám ve Sněžné pochybí, najdete tam.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky