Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 122 m2, Dolní Cerekev

Prodej chalupy 122 m2, Dolní Cerekev

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Město nebo vesnice, někdy je těžké se rozhodnout. Dnes mám pro Vás zlatou střední cestu. Městys Dolní Cerekev, kudy projíždí nejen autobus, ale i vlak, v rodinném domku ani ne třicet metrů od hlavní silnice na Jihlavu, přesto chráněný od hluku dopravy.
Tak to je přesně, co Vám mohu nabídnout. Rodinný dům s uzavřeným dvorem, zahrádkou za domem a možností vody z vlastní studny. Ze dvora se můžete vydat na zahradu, do dřevníku či bývalých chlévů a do stavení sloužícího například jako dílna, prostor pro kola, nebo kočárek.
My se vydáme do domu, který je celý vytápěn centrálním plynovým topením a díky druhému komínu s možností zatopit si i dřevem. Dům je napojený na obecní vodovod a trochu rekonstrukce by mu prospělo. Mimo čtyř hlavních místností, kdy obývací pokoj vydá velikostí skoro za dva, najdete ještě poctivý špajz, koupelnu a záchod, sklep a prostornou půdu.
Máte-li děti, oceníte, že do školy ani jednou nemusí přecházet ulici, ale mohou chodit bezpečně po chodníku až do deváté třídy.
Umíte si představit v této nemovitosti Váš nový domov? Pokud ano, těším se na Vás na prohlídce. Realitní makléř Lukáš Kubala.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky