Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 100 m2, Jamné nad Orlicí

Prodej chalupy 100 m2, Jamné nad Orlicí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V podhůří Orlických hor pro vás máme stylovou chalupu po kompletní rekonstrukci střechy. Od roku 1838 tento dům drží ve vlastnictví jedna rodina. Vzhledem k časové vytíženosti se nakonec rozhodli k prodeji.
Stavba je poloroubená, kdy se v roubené části nachází největší pokoj s kachlovými kamny. Ty slouží k vytápění této části stavení, ale i k vaření a ohřevu teplé vody. V tomto podlaží se nachází ještě obývací pokoj s krbovými kamny a sociální zázemí. V suterénu je starý sklep a novější technická místnost. V přílohách jsou půdorysy prostor. Dům dostal v roce 2017 novou střechu a při této příležitosti se zrekonstruovaly i komíny. Tím se v podkroví vytvořil velký prostor pro půdní vestavbu.
S domem se prodávají i pozemky, které přímo nepřiléhají ke stavbě, ale mají 7.891 m² a mohou sloužit například jako pastvina pro koně.
Pro milovníky sjezdového lyžování je 15 km od chalupy areál Čenkovice. Běžecké stopy jsou všude v okolí.
Skvělé je, že dům je zapsaný v Katastru nemovitostí jako rodinný a tím pádem vám na jeho nákup umíme vyřídit výborné financování.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky