Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 6 pokojů a více 266 m2 Mattioliho, Praha Záběhlice

Prodej bytu 6 pokojů a více 266 m2 Mattioliho, Praha Záběhlice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ojedinělý byt nejen svou velkorysou rozlohou a skvělou dispozicí, ale zejména velmi žádanou lokalitou, umocňuje jedinečnost a nadstandardní komfort bydlení na dosah centra Prahy.

Byt sestává ze dvou podlaží, přičemž prvnímu dominuje prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem. Plnohodnotně vybavená kuchyň osazená barovým pultem uspokojí i náročné kuchaře. Z obývacího pokoje se dá vstoupit na balkon i terasu. Na stejném podlaží se nachází 2 ložnice, koupelna s toaletou, užitečná šatna a komora.

V druhém podlaží jsou umístěny 3 pokoje, dvě koupelny a dominantou je terasa po celé obvodové zdi bytu, ze které jsou nádherné výhledy do zeleně povodí Botiče.

K bytu náleží 2 parkovací stání a sklep v podzemním podlaží domu.

V pěší dostupnosti je tramvajová zastávka, plnohodnotná občanská vybavenost městské části Zahradní město a obchodní centrum VIVO! Hostivař, jehož budova již nyní do budoucna počítá se stanicí metra E. Ač se to může zdát jako daleká budoucnost, v tomto nadčasovém bytě je budoucnost přítomností.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky