Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 5+1 97 m2 Erno Košťála, Pardubice

Prodej bytu 5+1 97 m2 Erno Košťála, Pardubice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jste velká rodina a hledáte byt, který bude nabízet dostatek prostoru pro všechny Vaše členy domácnosti? Nebo jste pár, který pracuje z domu a dvě pracovny pro Vás jsou nutností? Láká Vás představa, že se Vám domu vejde i posilovna, nebo například pokoj pro hosty?
Nebo jste naopak investor, který chce vlastnit velký byt a pronajímat ho například studentům na samostatné pokoje?
To vše Vám tento byt dokáže nabídnout!

Velkým plus je i nadstandardně veliký balkón, který nabízí velmi komfortní prostor k posezení, zimní zahradu, či dokonce vytvoření domácí sauny.
Při vstupu do bytu se ocitneme v chodbě, ze které je vstup do tří místností, a to do prvního pokoje, ložnice a obývacího pokoje, ze kterého je vstup na již zmíněný veliký balkon. Dále jsou zde dveře do moderní zrekonstruované koupelny a samostatné WC.
Za rohem se nachází prostorná kuchyň s vestavěnými spotřebiči. Z ní se dále vchází do dvou samostatných pokojů, které mohou sloužit jako pracovna, či jako dětské pokojíčky.

Co se lokality týče, tak se byt nachází na jednom z vyhledávaných sídlišť Dubina, kde člověk najde veškerou občanskou vybavenost. Na dosah je mateřská škola, základní škola, obchody s potravinami, restaurace, cukrárna, veterinární ordinace nebo pošta. MHD zastavuje také kousek od domu, takže se pohodlně dostanete různými spoji po celém městě. Pokud vlastníte automobil, tak ani s tím nebude problém, jelikož přímo před domem je velké parkoviště, kde pro svého motorového miláčka vždy najdete místo.
Pokud holdujete sportu, tak i pro Vás je tato lokalita ideální. Za pár minut od domu se dostanete na cyklostezku, kterou se dostanete například do práce do města, či na druhou stranu na Sezemice a dále.

Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.
Díky zajímavým možnostem, pro Vás připravíme návrh hypotečního úvěru přímo na míru.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky