Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 5+1 160 m2 Lidická, Ostrava Vítkovice

Prodej bytu 5+1 160 m2 Lidická, Ostrava Vítkovice

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Patříte mezi nadšence a obdivovatele staré cihlové zástavby a toužíte po klidném bydlení v soukromí? Rádi byste si své snové bydlení realizovali dle vlastních představ a fantazie? Zřejmě nebudete sami, koho tato možnost nadchne. Proto chcete-li promítnout své nápady do vlastního bydlení, nebo „jen“ hledáte vhodné sídlo pro svou firmu, určitě zbystřete a projděte si následující nabídku a její možnosti!

Rádi bychom Vám touto cestou ke koupi nabídli dvoupodlažní bytovou jednotku o možné dispozici 5+1 v cihlovém domě se zahradou ve staré zástavbě Ostravy – Vítkovic na ulici Lidická. Tato pro Vítkovice typická zástavba je zajímavou dochovanou památkou na život zaměstnanců v Rotschildových podnicích.

Jedná se v podstatě o prodej 1/2 domu s vlastní bytovou jednotkou, v níž byly započaty a nakonec nedokončeny některé stavební úpravy – byt je tak připraven a přímo stvořen k úpravám vlastním. Jak již bylo řečeno, je bytová jednotka o celkové užitné ploše 160 m² v původním stavu, kdy první podlaží nabízí možnost vybudování obývacího pokoje s kuchyní a je plně průchozí na samostatnou zahradu, která je v dlouhodobém nájmu obce. Horní podlaží pak vybízí k variantě vybudovat zde 3 pokoje a prostornou koupelnu. Jako námět najdete ve fotogalerii možnost řešení rekonstrukce totožné bytové jednotky poblíž tohoto domu. V domě byla vyměněna nová plastová okna a velkým skvostem je již upravený sklep o výměře 39 m² s vlastní studnou.

S prohlídkou doporučujeme neotálet! Pro bližší informace jsou k dispozici a na osobní setkání s Vámi se těší makléři Jakub Franz a Lukáš Špánik.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky