Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 5+1 156 m2 Zborovská, Praha Smíchov

Prodej bytu 5+1 156 m2 Zborovská, Praha Smíchov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlení na pomezí Smíchova a Malé strany s sebou vždy ponese romantickou atmosféru nočního života, turistického hemžení a procházek po nedaleké Kampě, Petřínu, nebo Janáčkově nábřeží. Byt ve Zborovské ulici v novorenesančním domě z druhé poloviny 19. století nabízí na ploše 156 metrů příležitost nejen být ve středu dění, ale zároveň si dopřát i opravdu komfortní životní prostor.

Byt samotný sestává z pěti místností, z nichž největší o velikosti úctyhodných 42 metrech, je vytvořena rozdělením dvou původních pokojů. Byt byl v minulosti rozdělen na dvě nezávislé bytové jednotky, v roce 2006 prošel rekonstrukcí, v rámci níž se opět sloučil do původního rozsahu jednoho bytu. Při té příležitosti byla kompletně vyměněna elektroinstalace a zaveden plyn s etážovým topením.

Vzhledem k orientaci a rozložení příček uvnitř bytu je zde velká příležitost na realizaci vlastních představ o dispozici, případně jejích změnách. V současnosti jsou v polovině bytu s okny do ulice položeny velmi zachovalé parkety, v druhé půli je pod povrchovým krytím zčásti původní dlažba a parkety.

Byt se nachází ve třetím patře bez výtahu. Výstavba výtahu je předmětem jednání na schůzích SVJ s výhledem nejbližších let. Prioritu pro příští rok v rámci investic dostala okna, jejichž výměna bude hrazena z fondu oprav.

Tento byt bude zajímavý převážně pro investory, nebo velkou rodinu s nároky na prostor, která bude chtít využít všech výhod centra města. V dochozí vzdálenosti najdete OC Nový Smíchov, mateřské školky, základní i střední školy, zastávky tram, bus, metro Anděl, Národní divadlo, kavárna Slavie atd.. Zde také začíná turisticky vyhledávaná oblast Malé Strany se všemi svými uličkami, obchůdky a kavárnami.

Byt je možné pořídit hypotéčním úvěrem, s jehož výběrem a zajištěním Vám rádi pomůžeme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky