Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 99 m2 Zlochova, Praha Modřany

Prodej bytu 4+kk 99 m2 Zlochova, Praha Modřany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte pro svou rodinu byt, který splňuje veškeré požadavky na příjemné bydlení bez kompromisů? Tak to Vás možná zaujme tento nádherný nadstandardně vybavený byt, který Vám nyní nabízíme k prodeji. Byt v osobním vlastnictví, dispozičně řešený jako 4+kk nabízí 105 m² prostoru a 24 m² terasy. Nachází se ve 2. nadzemním podlaží novostavby cihlového domu v ulici Zlochova na Praze 4 v Modřanech.

Dominantou tohoto atraktivního bytu je prostorný obývací pokoj s luxusní kuchyňskou linkou a s přímým vstupem na jednu ze tří teras. Kuchyňská linka je kompletně zařízena a vybavena spotřebiči značky Siemens a Franke. V bytě se nacházejí dva dětské pokoje, kdy jeden z nich také nabízí vstup na samostatnou terasu. Vstup na třetí terasu je z ložnice, vybavené vestavěnou šatní skříní a rodičovskou koupelnou se sprchovým koutem a umyvadlem. Dále se v bytě nachází hlavní koupelna s vanou, samostatná toaleta s umyvadlem a šatna. Profesionálně zrealizovaný designérský návrh za použití kvalitních materiálů dělá z těchto prostor jedinečný zážitek.

K bytu náleží dvě parkovací podzemní stání, sklepní kóje a kompletní zázemí rezidence. Do této spadá společná venkovní terasa s grilem na střeše domu, kde je možnost pořádat společenské akce, kočárkárna, kolárna, bezpečnostní kamerový systém. Velkým benefitem této nemovitosti jsou zmiňované terasy, které nabízejí dostatek soukromí a zároveň výhled do nádherného celoročně udržovaného vnitrobloku Parkové muzeum. Tento vnitroblok umožňuje nepřeberné množství zábavy ale i možnost odpočinku a relaxace. Veškerá občanská vybavenost a skvělá dostupnost do centra Prahy je samozřejmostí.

S finančním partnerem společností Fincentrum a.s. Vám exkluzivně nabízíme financování této nemovitosti s garancí úrokové sazby 2,19 %.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky