Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 88 m2 Lidická, Třinec Lyžbice

Prodej bytu 4+kk 88 m2 Lidická, Třinec Lyžbice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete bydlet v atraktivním bytě, ve kterém ještě nikdo nebydlel a který se nachází v centru města Třince? Tak právě Vám představuji tuto mimořádnou nabídku, kterou v Třinci jinde nenajdete.
Jedná se o byt s dispozicí 4+kk (kuchyňský kout) o ploše 88 m². Tento byt ještě voní novotou a vyzařuje z něho moderní styl a příjemný elegantní design, který podtrhuje čisté a ladné linie jeho zařízení.
Prohlídku můžeme začít v ložnici, odkud projdete přímo do šatny, dále prostorné koupelny s dvěma umývadly, zdvojenou sprchou a WC. Pokud se zdržíme u koupelny, vidíte z fotografií osvětlené zrcadlo s několika praktickými skřínkami a schovanými zásuvkami. To, co nevidíte, je ohřívání zrcadla, které zabraňuje zamlžení a sálá z něho příjemné teplo a dále elegantní uzavření stoupaček.
Prostorný obývací prostor pak dává široké možnosti pro společné užívání celé rodiny. Poslední pokoj lze využít jako dětský, popř. pro další generaci a v neposlední řadě jako pokoj pro hosty, kteří mohou využívat druhé WC, které se nachází v chodbě.
Z každého pokoje můžete vstoupit do samostatné lodžie.
Interiérové dveře jsou vyrobeny firmou Porta Doors s moderním designem a propracováním v každém detailu, vstupní bezpečnostní dveře 4. bezpečnostní třídy jsou od firmy Next. Ve všech obytných pokojích je položena vinylová plovoucí podlaha, na stěnách nové omítky a sádrokartonové podhledy, nad nimiž jsou vedeny veškeré elektrické rozvody. V bytě je zaveden 3 fázový proud z důvodu všech spotřebičů (indukční varná deska, myčka, horkovzdušná a MW trouba, lednička), které jsou v záruční lhůtě.
K bytu patří dále uzamykatelná místnost na patře, která slouží jako skladové prostory na sportovní potřeby, či kočárek.
Pokud chcete ihned bydlet v tomto krásném bytě, zavolejte mi. Pomoc s financováním je pro naši společnost Fincentrum, a.s. samozřejmostí.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky