Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 88 m2, Břežany II

Prodej bytu 4+kk 88 m2, Břežany II

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Rádi by jste bydleli v prostorném mezonetovém bytě 4+kk o užitné ploše 88 m2 s balkónem? Nechcete zdlouhavě hledat parkování po návratu domů? Tak jsou tyto řádky určeny přímo Vám. Tento krásny byt, který byl zkolaudován v roce 2018 disponuje svým parkovacím stáním a Vše v uzavřeném areálu s ovládáním automatické brány pomocí mobilního telefonu.

Nemovitost zůstává částečné vybavená posteli, sedačkou, skříněmi a samozřejmě plně vybavenou kuchyňskou linkou.
Prohlédněte si moderní a vzdušné bydlení, byt disponuje stylovým interiérem, celková vnitřní dispozice je prakticky navržená, která splní i ty nejnáročnější požadavky na bydlení dnešní doby.

Ve vzdálenosti 1,5 km (možnost i po nové cyklostezce) je vlaková zastávka Rostoklaty (30 min. na Masarykovo nádraží). U obce se nachází lom Chrástnice, který je významným nalezištěm zkamenělin. V obci dále nalezneme sportovní hřiště, školku a vyhlášený samosběr jahod. Veškerá občanská vybavenost se nachází v Českém Brodě a Úvalech (6km). Dálnice D11 (sjezd Bříství) je 8km.
Výhodou jsou také nízké měsíční poplatky (záloha elektro 2200,-Kč, voda 670,-Kč, fond oprav 880,-Kč) díky energetické náročnosti, která spadá do kategorie třídy C.

Obec leží v okrese Kolín, 9 km vzdálené od hranic Prahy. Pravidelné vlakové spojení do Prahy je vzdálené pouhých 1,5 km. V centru Prahy jste již za 36 minut. Z Břežan II jezdí v návaznosti autobus (3 minuty jízdy).

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti. Brzy na viděnou Váš makléř Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky