Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 84 m2 Dukel. hrdinů, Rakovník

Prodej bytu 4+kk 84 m2 Dukel. hrdinů, Rakovník

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jste rodina, která hledá velkorysé bydlení nedaleko centra královského města? Nebo jste pár, který se na větší rodinu teprve připravuje a chce mít vše potřebné přímo nadosah? Nebo snad hledáte způsob, jak dobře investovat své prostředky v současné turbulentní době?

Pak právě pro Vás jsme v exkluzivním zastoupení připravili tento krásný slunný byt s dispozicí 4kk. Zděný dům, kde se tento přízemní téměř bezbariérový byt nachází je původem z padesátých let minulého století a v nedávné době prošel částečnou revitalizací v podobě nové fasády včetně zateplení, vlastní plynové kotelny a elektřiny ve společných prostorech. Za zmínku stojí i kamerový systém se záznamem. Dům se nachází ve skvělé lokalitě s plnou občanskou vybaveností a blízkou dostupností snad všeho důležitého, na co si může člověk jen vzpomenout. Naproti domu je autobusová zastávka, možnost parkování a v blízkosti do 300m dva supermarkety, nemocnice nebo kupříkladu školka. Domu v zadní části vévodí velkorysá zahrada plná zeleně s možností posezení, grilování, ohništěm nebo využitím jen jako kousek přírody v městské zástavbě.

Velmi slunný byt prošel kompletní zdařilou rekonstrukcí v roce 2012 a se svojí nadstandartní plochou uspokojí pár, menší ale i větší rodinu. Kromě všech standartních přípojek je do bytu zaveden i optický internet včetně televize a náleží k němu sklep v podzemním podlaží.
Příjemným bonusem pro budoucí majitele může být i balkón orientovaný do klidné zahrady.

Slova ovšem neznamenají nic, pokud se člověk sám nepodívá... Projděte si prosím byt virtuálně v 3D prohlídce, kterou jsme pro Vás připravili a pak nás neváhejte kontaktovat.

V případě více zájemců o nemovitost si majitelé vyhrazují právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Na osobní prohlídce se na Vás bude těšit Ing. Miroslav Veverka.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky