Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 249 m2 Myslíkova, Praha Nové Město

Prodej bytu 4+kk 249 m2 Myslíkova, Praha Nové Město

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Velkorysý prostor, kouzelné terasy a výborná lokalita. To jsou hlavní atributy mezonetového bytu 4+kk o podlahové ploše 249 m² v renovovaném cihlovém domě v ulici Myslíkova, Praha 1. Tato nemovitost je ideálním místem pro vlastní bydlení, reprezentativní podnikání i atraktivní pronájem v centru Prahy. Poslední patro poskytuje klid, uzamykatelná chodba před vstupem do bytu zvyšuje pocit bezpečí.

Dominantou spodní části bytu je velký obývací pokoj s krbem, prostorem pro jídelní stůl a odděleným kuchyňským koutem. Součástí přízemí je také ložnice se vstupem na sdílenou terasu se sousedním bytem, směřující do vnitrobloku, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, vstupní hala s vestavěnou skříní a větší technická místnost či šatna. V horním patře se nachází galerie, prostorná průchozí šatna a dvě ložnice se vstupem na velkou terasu 32 m². Koupelna s masážní vanou a toaletou taktéž vstup na terasu.

Byt byl rekonstruován v roce 2006, je třeba provést dílčí opravy. Na podlahách jsou parkety, dlažba a plovoucí podlahy v horním patře, ohřev vody a vytápění zajišťuje plynový kotel. Dům je ve vynikajícím stavu s výtahem do 4. patra a díky dobré adrese je nemovitost ideální k bydlení i jako sídlo firmy. Pár kroků od Tančícího domu, Slovanského ostrova či multikulturního dění na náplavce se nachází vše, co potřebujete pro váš komfort. Financování úvěrem zajistíme za výhodných podmínek, pro více informací a prohlídku neváhejte kontaktovat makléřku Markétu Šmídovou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky