Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 152 m2 Sanderova, Praha Holešovice

Prodej bytu 4+kk 152 m2 Sanderova, Praha Holešovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nad vodou, v lukrativní části pražských Holešovic se nachází nový bytový komplex Marina Island. Součástí komplexu je i krásný, prostorný byt, který nabízíme k prodeji. Bytová jednotka o rozloze 134 m2 (nutno připočítat dva balkony o rozlohách 12,9 a 6 m2). Celkem na patře k užití 152 m2. Dispozice bytu je 4+kk. Velký obývací pokoj s kuchyňskou linkou s ostrůvkem pro vaření. Na tuto obytnou část navazuje velký balkon s výhledem na Vltavu a zelenou část Holešovic. V předsíni kvalitní skříně na míru. Mnoho úložného prostoru. Další tři ložnice jsou samostatné, orientované ve směru toku Vltavy. Ložnice (pro rodiče) má vlastní koupelnu (se sprchovým koutem a WC) a balkon (6m2). Druhá koupelna je taky se sprchovým koutem, ale s vanou a dvěma umyvadly. Druhé WC je samostatné a umístěno v předsíni. K bytu patří taky samostatná sklepní jednotka (5m2) a dvě (vedle sebe) parkovací stání ve druhém podzemním podlaží. Dům, jako i celý objekt je energeticky velmi úsporný. Energetická náročnost má kategorii "B".
Bytový komplex není veřejně přístupný, má vlastní recepci, která hlídá pohyb osob. Velmi pěkný moderní byt v lukrativní části Prahy. Nutno vidět osobně. Pokud vás cokoli ohledně bytu zajímá, neváhejte mě kontaktovat. Budu se těšit na setkání s vámi při prohlídce této nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky