Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 123 m2 Božetěchova, Brno Královo Pole

Prodej bytu 4+kk 123 m2 Božetěchova, Brno Královo Pole

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Mít centrum Brna na dosah a zároveň si užívat klidu a soukromí je v dnešní době zásadní přidaná hodnota. Světlé a otevřené prostory, kde můžete trávit společný čas s rodinou a přáteli, v nás umí probudit novou energii.

Tento komfort Vám nabízí vzdušný mezonetový byt 4+kk (122 m2) s balkonem (5 m2), prostornou terasou (17 m2) a parkovacími místy před domem na ulici Božetěchova v Brně, Královo Pole. V domě je možno k bytu přikoupit vlastní garáž 18 m2 v hodnotě 500 000 Kč.

Byt v osobním vlastnictví se nachází ve 3. a 4. NP cihlového domu, můžete si jej projít i z pohodlí domova díky virtuální 3D prohlídce zkopírování odkazu do svého prohlížeče: https://my.matterport.com/show/?m=ycq1Xbqzou9.

Dominantu tohoto krásného bytu tvoří prostorný kuchyňský kout s jídelnou a obývacím pokojem (37 m2) navazující na balkon, kde je to pravé místo na pěstování bylinek a okrasných květin.
Praktická kuchyně byla vyhotovena na míru a zůstane vybavena vestavěnými spotřebiči (varná deska, myčka, horkovzdušná a mikrovlnná trouba, lednice). V každém patře najdete vlastní koupelnu, na své si přijdou milovníci vany i sprchy. Díky neprůchozím pokojům (15, 17 a 18 m2) se Vám byt plně přizpůsobí. Terasa na jihovýchod Vám okamžitě vezme dech, perfektně poslouží jak k posezení u grilování s přáteli, tak na cvičení ranní jógy. Dostatek úložného místa nabízí velmi účelné vestavěné skříně na míru po bytě i v šatně. V horkých letních dnech rozhodně oceníte klimatizace v obou patrech.

Tato vyhledávaná lokalita vyniká skvělou občanskou i společenskou vybaveností (MŠ, ZŠ, lékaři, kulturní centrum Semilasso, nákupní centrum Královo Pole, obchody, restaurace, stadion, vlakové nádraží) i dopravní dostupností (tram 1, 6, autobus 41, 42, 70, 71,) do centra či dálniční tahy.

Přímo tento byt Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici, protože lze jednoduše rozdělit na dvě bytové jednotky o dispozicích 1+kk a 3+1. Zajistíme veškerý servis včetně financování na míru.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky