Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+kk 111 m2 Drobného, Brno Černá Pole

Prodej bytu 4+kk 111 m2 Drobného, Brno Černá Pole

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Exkluzivně nabízíme prostorný prosvětlený mezonetový byt umístěný v nástavbě bytového domu. Jedná o bydlení v lukrativní lokalitě v širším centru Brna s blízkým vstupem do Lužáneckého parku. Celý dům s historickými prvky je rekonstruovaný včetně nové fasády, samotná nástavba je z roku 2007, V domě je výtah.
Dispoziční řešení bytu je 4+kk.
Hlavními dveřmi vejdete do prostorné chodby, ze které jsou vstupy do dvou samostatných pokojů. Dále je zde koupelna s vanou a toaletou. Po vstupu na galerii se otevře obytný prostor propojující obývací pokoj s jídelnou a velkým kuchyňským koutem. Na galerii se nachází druhé WC a další samostatný pokoj se střešním oknem. Okna v bytě jsou dřevěná, stejně jako podlahy. Z obývací místnosti je také přístup na prostornou terasu s výhledem na město a jeho dominanty.
Byt společně s terasou je orientován do vnitrobloku, který zajišťuje neskutečně klidné bydlení v rušném centru města. Ve vnitrobloku je k dispozici zahrada, kde je možné relaxovat, případně trávit volný čas s dětmi.
Pro více informací neváhejte zavolat na uvedené telefonní číslo.
Prohlídku bytu je možné dohodnout od 18.6.2019.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky