Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 95 m2 Okružní, Český Těšín

Prodej bytu 4+1 95 m2 Okružní, Český Těšín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Stále hledáte velký byt s opravdu prostornými pokoji? Právě takový nabízíme v Českém Těšíně, okrajové části sídliště Svibice. Jedná se v současné době o ojedinělou nabídku bytu 4+1 s užitnou plochou 95 m², který naleznete v předposledním patře šestipodlažního domu, tedy ani v přízemí, ani pod střechou. V tomto bytě může pohodlně bydlet rodina s dvěma dětmi, kdy každý může mít svůj pokoj, popř. sem můžete vzít bydlet i své rodiče, jelikož dvojí sociální zařízení umožní každému své soukromí a pohodlí. O pracovně, či sportovním koutku v některém z pokojů určitě zde také nemusíte jen snít. S pomocí plošiny k výtahu můžeme označit přístup k bytu jako bezbariérový. Další značnou výhodou, kterou určitě oceníte, je veškerá občanská vybavenost v těsné blízkosti (nákupní i zdravotní středisko, škola, školka) a hlavně dostatek místa k parkování. Rodiče s dětmi přivítají rovněž blízkost dětského hřiště s moderními hracími prvky.
Byt je částečně rekonstruovaný a v ceně může být i vybavení (sedací souprava, lednička, pračka). V kuchyni se Vám určitě zalíbí zánovní moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči - plynovou deskou a horkovzdušnou troubou, či myčkou. Další částí bytu, kterou se tento byt může pyšnit, je příjemný jídelní prostor, odkud můžeme vejít do zasklené lodžie.
Koupelna v zeleném tónu lahodí oku a pokud nevyužijete kout před druhým WC jako druhou koupelnu, určitě zde lze vybudovat pohodlnou šatnu, či kumbál pro sportovní náčiní. V chodbě máme sice několik vestavěných skříní, ale úložných prostor není nikdy dosti. K bytu patří rovněž sklepní kóje a možnost využití společných prostor. V bytě vyměněna elektřina, odpady i vodovodní odtoky. Po přepočtu plochou bytu, činí fond oprav pouze 33,- Kč / 1 m². Pokud Vás tato nabídka zaujala, ráda Vás přivítám na prohlídce. Co když je právě toto váš nový domov? S financováním družstevního bytu Vám rádi pomůžou naši finanční specialisté.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky