Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 87 m2 Strnadova, Brno Líšeň

Prodej bytu 4+1 87 m2 Strnadova, Brno Líšeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji pěkný, prostorný byt s lodžií, který se nachází v 6 podlaží panelového domu s výtahem. Jedná se o zajímavou lokalitu z pohledu snadné dostupnosti do centra, všech služeb, volného parkování a krásné přírody v okolí.
Samotný byt o velikosti 83 m2 s lodžií 4 m2 nabízí světlé a prostorné místnosti. S obývacím pokojem sousedí účelně zařízená kuchyň. Pokud máte rádi větší otevřené prostory, je možné obě místnosti propojit a vytvořit tak zajímavý prostor. V bytě se dále nachází prostorná vstupní část, koupelna a samostatné WC. Celkové uspořádání bytu je promyšlené a navíc podtrženo i důmyslně řešenými úložnými prostory. K bytu náleží sklepní kóje 2 m2. V domě je kočárkárna, prostor malé dílny a další místnosti.
V bytové jednotce byla provedena rekonstrukce bytového jádra, zasklení lodžie a vstupní část byla vybavena vestavnými skříněmi na míru. Rovněž bytový dům prošel nedávno rozsáhlou revitalizací.
V ceně je zahrnuto základní vybavení bytu.
Samozřejmostí je naše plná podpora při vyřízení veškerých náležitosti související s koupí a převodem nemovitosti, včetně pomoci při zajištění finančních prostředků.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky