Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 86 m2 Na Valtické, Břeclav Charvátská Nová Ves

Prodej bytu 4+1 86 m2 Na Valtické, Břeclav Charvátská Nová Ves

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné bydlení v klidné lokalitě? Hledáte bydlení s velkým potenciálem, vhodné pro modernizaci podle Vašich představ? Pokud ano, je tento nabízený byt právě pro Vás.

Prostorný byt o užitné ploše 84 m2 sestává ze čtyř samostatných, neprůchozích pokojů, kuchyně, jídelny, členité vstupní chodby, sociálního zařízení, technické místnosti. Tři pokoje jsou orientované do klidného vnitrobloku. V bytě zůstávají vestavěné skříně v chodbě, kuchyňská linka, spížka. Součástí bytu je balkon a k bytu náleží i odvětrávaný, zděný sklep v přízemí domu. Byt se nachází v pětipatrovém panelovém domě, je v původním, udržovaném stavu. Dům nyní prochází revitalizací, hotový je nový výtah, vstup do domu, v bytě jsou plastová okna.

Byt se nachází v klidné části obce, vše, co ke spokojenému žití potřebujete, najdete v blízkém okolí. Síť supermarketů, služby, školky, školy, lékaři, restaurace. Kousek od domu je autobusová zastávka, parkování je možné před domem, v případě potřeby je nedaleko nájezd na dálnici D1. I sportovci si přijdou na své, letní koupaliště, krytý bazén, cyklostezky v okolí. Pro milovníky vína je v okolí dostatek vinných sklípků.

Financování pro Vás zařídíme ve spolupráci se společností Fincentrum & Swiss Life Select a.s.

Máte chuť vdechnout tomuto bytu nový život? Ráda Vás přivítám na osobní prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky