Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 85 m2 Hradecká, Opatovice nad Labem

Prodej bytu 4+1 85 m2 Hradecká, Opatovice nad Labem

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Sháníte nadstandardní mezonetový byt v sousedství města Hradce Králové a Pardubic, v obci s veškerou občanskou vybaveností? Nabízíme Vám právě takový, a to o dispozici 4+1, užitné ploše 85 m², nacházející se v obci Opatovice nad Labem, 10 kilometrů od centra Hradce Králové a 15 km od Pardubic. Obcí pravidelně projíždí linkové autobusy, 900 metrů od domu se nachází vlaková zastávka. Veškerá občanská vybavenost v obci (OÚ, MŠ, ZŠ, obchod, sportoviště, dětská hřiště...). Bytová jednotka je umístěna v 1. NP zděného domu, která prošla před 5ti lety kompletní rozsáhlou rekonstrukcí - nová plastová okna, zrenovované dubové parkety, keramický obklad, elektřina v mědi, nové rozvody vody a topení. V bytová jednotce se nachází kuchyň, ložnice, koupelna a velký obývací pokoj. Z obývacího pokoje sejdete po točivých schodech do přízemí, kde se nachází pracovna a velká šatní místnost. Bytový dům se nachází na oploceném soukromém pozemku, který je uzavřený dvěma posuvnými bránami na elektrický pohon. K bytové jednotce patří pozemek, jehož součástí je zahrádka o velikosti cca 170 m2 se zahradním jezírkem, kde současný pan majitel chová vodní želvy. Na této zahrádce budete jistě trávit nejvíce volného času. Na pozemku je dispozici garáž a další dvě parkovací stání. Vytápění je řešeno zánovním plynovým kotlem, ohřev vody pomocí bojleru. K bytu náleží 1 sklepní koje. Velmi nízké měsíční náklady.

Opatovice nad Labem je obec v okrese Pardubice v Pardubickém kraji. Žije zde 2652 obyvatel. Součástí obce je i místní část Pohřebačka. Ne náhodou se Opatovice nad Labem pyšní tím, že obec leží v centru východních Čech a nabízí dostatek možností k relaxaci.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.




V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky