Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 82 m2 Oblá, Brno Nový Lískovec

Prodej bytu 4+1 82 m2 Oblá, Brno Nový Lískovec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte klidné bydlení pro svou rodinu či byt na investici a zároveň mít vše na dosah? Tak potom uvítáte tuto nabídku zrekonstruovaného bytu v žádané lokalitě Nový Lískovec.
Nabízíme k prodeji prostorný bezbariérový byt 4+1 v OV na ulici Oblá, Brno – Nový Lískovec. Byt s lodžií o celkové ploše 82 m2 se nachází ve 2. NP panelového domu, který prošel kompletní revitalizací (zateplená fasáda, zateplení sklepů, výtah, plastová okna, lodžie, stoupačky, střecha).
Interiér bytu je po rekonstrukci (zděné jádro, elektřina v mědi, voda v plastu, vinylové a laminové podlahy, vestavěná skříň, bezpečnostní vchodové dveře, zasklení lodžie a sanita).
V bytě zůstává kuchyňská linka vyhotovená na míru včetně vestavěných spotřebičů (indukční varná deska, myčka, trouba) a šatní skříň v předsíni, které nabízí dostatek úložných prostor. Uvolnění dle domluvy. K bytu náleží sklep v přízemí, kde můžete i využít praktickou kolárnu a zaparkovat lze v okolí domu či si pronajmout garážové stání. Měsíční náklady pro 3 osoby cca 3 800,-Kč,
Jedná se o klidnou lokalitu s perfektní dostupností do centra (26, 37, 50), D1 i přírody. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (dětská hřiště, MŠ, ZŠ, VŠ, Albert, lékaři, pošta, obchodní centrum Campus Square 12 min chůze). Daň z nabytí hradí kupující.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky