Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 80 m2 Na domovině, Praha Libuš

Prodej bytu 4+1 80 m2 Na domovině, Praha Libuš

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte pro svou rodinu poctivé zázemí, neváhejte a přijeďte k nám na prohlídku. Uvidíte umně řešený, od rána do večera prosluněný 4+1, do kterého se Vám vejde kupa dětí se soukromím pro každého.
Tato pražská čtvrt pojmenovaná po naší mytické pramáti Libuši dostává své pověsti opravdu bohatou nabídkou ve všech směrech.
Dopřejte svým dětem to nejkvalitnější vzdělání v pár minut chůzí vzdálené jazykové škole Wonderland Academy anebo těm menším komfort v MŠ Lojovická, která získala certifikát Přírodní zahrada. (Všechny herní prvky jsou vyrobeny z přírodních materiálů). V návaznosti na zdravý životní styl toho v okolí najdete opravdu mnoho.
Slavný trojúhelník Modřanská rokle, Kunratický les a Šeberák nabízí neomezené možnosti v podobě procházek, skvělého koupání či jízdě na kole na nekonečných cyklostezkách.
Ve vyhlášené restauraci “u krále Václava” pak můžete posedět zdravě i nezdravě :) to už nechám na každém z Vás; avšak v každém případě garantuji příjemný zážitek.
Jestli však opravdu patříte mezi ortodoxní BIO vyznavače, jistě budete častými návštěvníky v Kunratické stodole, která je v každém ročním období skvěle zásobená čerstvou zeleninou a ovocem. A pokud byste snad zatoužili po něčem netradičním až exotickém v “multikulti” stylu, navštivte nedaleké kulturní a obchodní centrum Sapa - město ve městě - kde seženete možné i nemožné za ty nejpříznivější ceny. Další z výhod této nemovisti je centrální plynová kotelna s efektivním a hospodárným využitím energií = nízké měsíční poplatky. Bezbariérový přístup do domu, kolárna a sklep. Anebo pár bloků vzdálené OC Kunratice se skvělou vinotékou. Do budoucna pak otevření trasy metra D. A nutno dodat, že svou dispozicí a neprůchozími pokoji je tato nemovitost ideální na investiční pronájem. Navíc Vám moje kolegyně TOP poradce Svetlana Harichová zařídí to nejlepší financování na českém trhu. Už teď se těším na sektání s Vámi v této vyjímečné, přírodou protkané lokalitě. Realitní makléřka Barbora Nikolesková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky