Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 79 m2 Sokolovská, Plzeň

Prodej bytu 4+1 79 m2 Sokolovská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji vybavený, bezbariérový byt 4+1 o výměře cca 75 m² se zasklenou lodžií cca 5 m² s komorou cca 2 m² v mezipatře a sklepní kójí cca 2 m² - pečlivý majitel - ulice Sokolovská č.p. 108, Plzeň - Bolevec - cena bytu k jednání.
Byt po vkusné rekonstrukci, kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči. Podlahy opatřeny kvalitním vinylem, keramikou. Okna plastová, rozvody nové, elektrika měď. Byt po rekonstrukci po dvouletém používání - byt zůstane částečně vybaven.
Byt se nachází v 1. nadzemním zvýšeném poschodí bezbariérového domu. Objekt po celkové revitalizaci. K bytu náleží prostorná zasklená lodžie, komora v mezipatře a sklepní kóje. V objektu místnost na kola nebo kočárky. Internetové připojení od PilsFree za 300,-Kč/měsíc. Parkování u objektu v dostatečné kapacitě.
Náklady na vytápění cca 944,- Kč, fond oprav cca 1.932,- Kč. Dům spravuje SBD Škodovák.
Teplá - studená voda a vytápění dálkové. U objektu nákupní centrum ATOM. 150 metrů od objektu zastávka MHD, nákupní středisko Billa, Albert, Lidl, Penny.
Zařízení bytu dle domluvy.

S financováním Vám bude pomáhat náš hypoteční specialista.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky