Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 77 m2 U Bažantnice, Heřmanův Městec

Prodej bytu 4+1 77 m2 U Bažantnice, Heřmanův Městec

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme exkluzivně k prodeji zrekonstruovaný byt 4+1 o ploše 77m2 v osobním vlastnictví ve čtyřpodlažním panelovém domě v klidné části Heřmanova Městce. Byt Vás uvítá prostornou předsíní s novou, velkou, praktickou vestavnou skříní. Koupelna a WC jsou laděny v příjemných teplých tónech, vše je po rekonstrukci v roce 2016.
Kuchyně Vás ráno uvítá východním sluníčkem. Kuchyňská linka je doplněna vestavnou lednicí, myčkou, indukčním varným panelem a elektrickou troubou. Vše je součástí prodeje. Z kuchyně můžete vstoupit do menšího pokoje, který lze využít jako dětský pokoj nebo pracovna. Ložnice, stejně jako prostorný obývací pokoj s balkonem jsou orientovány na jihozápad. Z obývacího pokoje je vstup do druhého, většího dětského pokoje.
Komfort bydlení v tomto bytě zvyšuje příjemný pohled z balkonu na klidnou část města, s výhledem na zámeckou a kostelní věž na horizontu.
K bytu patří sklep o ploše cca 4m2, k dispozici je kočárkárna, kolárna a sušárna.
Dům prošel celkovou rekonstrukcí, včetně instalace plastových oken, zateplení, nových balkonů a nové, zateplené střechy. Parkování je možné přímo před domem. Dům má velmi příjemnou polohu v klidné lokalitě U Bažantnice. Zajistíme Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky