Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 76 m2 Tachovská, Plzeň

Prodej bytu 4+1 76 m2 Tachovská, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Představte si ten pocit vyběhnout z domu rovnou do přírody a přitom mít veškerou občanskou vybavenost v blízkosti. K tomu si připočítejte byt po rekonstrukci s krásným výhledem......je třeba něco dodat?
Pokud už nějakou dobu vnímáte potřebu více místa, tak tento byt Vám ho dodá. Z prostorné předsíně vstup do třech pokojů, kuchyně a koupelny s toaletou. Poslední pokoj, nyní využíván jako jídelna, je přístupný z kuchyně. Byt se nachází v 9. podlaží z celkových 12 panelového domu po kompletní revitalizaci. Díky svému umístění v domě Vás bude určitě imponovat výhled z oken do okolní přírody, která je všudypřítomná, neboť je dům na samém okraji města v blízkosti konečné tramvaje číslo 1.
Navíc v okolí najdete vše potřebné jako je například obchod, škola, školka, hřiště, restaurace, sportoviště a mnoho dalšího. K procházkám, běhu nebo venčení pejska se můžete vydat k Boleveckým rybníkům či do lesa.
Zavolejte mi a domluvíme si termín prohlídky. Těším se na Vás,
Váš realitní makléř Petr Řeřicha.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky