Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 76 m2 Nádražní, Žďár nad Sázavou Žďár nad Sázavou 1

Prodej bytu 4+1 76 m2 Nádražní, Žďár nad Sázavou Žďár nad Sázavou 1

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete bydlet ve vlastním? Prohlédněte si nabídku prostorného bytu na ulici Nádražní ve Žďáru nad Sázavou.

K prodeji nabízíme byt v osobním vlastnictví s dispozicí 4+1, o celkové podlahové ploše 73 m², situovaný v 2. NP cihlového domu. Ve výměře není zahrnut balkon (3,24 m²) a vlastní sklepní kóje.

V bytě jsou čtyři neprůchozí pokoje, kuchyň, koupelna, WC a šatna. Jednotka má původní jádro, plastová okna a zrekonstruované topení ve dvou pokojích. Vytápění centrální.

Pohodlné parkování možné na parkovišti před domem.

Dům je situován v blízkosti centra města, veškerá občanská vybavenost snadno dostupná. V blízkosti se nachází rozlehlý park, pošta, nákupní centrum Kaufland a Albert, základní škola, plavecký bazén, mateřská škola, zastávky MHD apod. Okolní prostředí poskytuje možnost ke klidnému městskému životu s možností různých volnočasových aktivit.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby financování na míru, dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Neváhejte a přijďte si byt prohlédnout, dokud nabídka trvá.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky