Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 72 m2 Jana Koziny, Teplice Trnovany

Prodej bytu 4+1 72 m2 Jana Koziny, Teplice Trnovany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné, útulné a moderní místo k bydlení? Toužíte po bytě, kam se můžete rovnou nastěhovat? Právě pro Vás je připravena nabídka bytu 4+1, který je po celkové a moderní rekonstrukci. Celková plocha bytu je 76 m².

V bytě, který se nachází ve 2. podlaží, najdete kompletně vybavenou novou kuchyň do tvaru U, otevřený prostor do jídelního koutu a obývacího pokoje, novou koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC a třemi pokoji. Podlahy jsou plovoucí, kombinované s dlažbou na WC, v koupelně a v chodbě. Nově zasklená lodžie zve k posezení.

Nové zateplení domu, zasklená lodžie, která zpříjemní obytný prostor, výhled do otevřeného okolí, veškerá občanská vybavenost, která je na blízku a možnost parkování přímo u domu, jsou velké výhody tohoto bytu.

Průběžné náklady na bydlení pro 4 osoby činí okolo 5000,-Kč/měsíčně

Šestipodlažní bytový dům s výtahem je po rekonstrukci. Díky zateplení domu dochází ke snížení nákladů na vytápění a v létě zajistí příjemné klima. Jedná se o velmi klidný a čistý dům. Byt je k dispozici, po dohodě, včetně vybavení, v případě Vašeho zájmu.

Teplice jsou lázeňské statutární město. Leží 15 km západně od Ústí nad Labem v kotlině mezi Krušnými horami a Českým středohořím. Výhodou je napojení na dálnici D8, Praha - Drážďany. Část Trnovany je vzdálena asi 7 minut autem od lázeňského centra města.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky