Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 118 m2 Tyršova, Letohrad

Prodej bytu 4+1 118 m2 Tyršova, Letohrad

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Vzdušný, prostorný, úsporný. Jedním slovem perfektní.
Takový je byt 4+1, který v roce 2018 prošel rekonstrukcí. Nová koupelna, elektroinstalace, elektrokotel, plastová okna, zkrátka veškeré důležité prvky pro bezstarostné bydlení jsou vyřešené. Díky tomu se můžete bez dalších velkých výdajů rovnou nastěhovat do vlastního bydlení. Bytový dům má uzavřenou zahradu, kde si v klidu a soukromí můžete posedět, vychutnat si kávu a načerpat pozitivní energii. Za zmínku také stojí skladovací kapacity - sklep a zahradní kůlna.

Těžko byste hledali byt, z kterého je lepší dostupnost. Lékaři, zubaři, pošta, obchody, škola i školka. To vše je v dosahu 5 minut chůze. Autobus a vlak jsou dokonce otázka 2 minut. Pokud dáváte přednost autu, rozhodně nevadí, zdarma můžete parkovat před domem.

Letohrad je nádherné prosperující město, jehož počet obyvatel dlouhodobě stoupá. Chcete se zde také usadit, ale váháte zda je to to pravé? Nenechte si tento byt vyklouznout, další jemu podobný se na trhu velmi dlouho neobjeví.

Budu se na Vás těšit na prohlídce.
Jan Mikyska


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky