Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 4+1 107 m2 Horská, Vrchlabí Hořejší Vrchlabí

Prodej bytu 4+1 107 m2 Horská, Vrchlabí Hořejší Vrchlabí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Sníte o luxusním apartmánu na horách? Hledáte zázemí pro svou rodinu či investiční příležitost? Dovolte, abychom Vám představili právě dokončovaný bytový projekt ve Vrchlabí. Tato výjimečná lokalita spojující v sobě komfort městského zázemí a kouzlo podhůří Krkonoš Vám nabídne ideální prostor pro rodinnou rekreaci i sportovní vyžití. Komplex apartmánů disponuje elektronický vstupním systémem i recepcí s lobby barem, která poskytne služby hotelového typu. Vyžití pro volný čas přímo v areálu zajistí privátním wellness, vnitřní golfový trenažér, venkovní dětské a workoutové hřiště.
Provedení apartmánů, které budou kolaudovány v listopadu 2020, je v nadstandardní kvalitě. Samozřejmostí jsou špičkové dřevěné podlahy Kährs, moderní kuchyňské linky na míru, ovládání podlahového topení přes mobilní aplikaci, stejně jako možnost regulace přívodu filtrovaného vzduchu přes jednotku s rekuperací tepla.
Nabízený apartmán je situován v 3. nadzemní podlaží a dispozičně řešen jako mezonetový 4+1 o podlahové ploše 103 m2 a náleží k němu lodžie o výměře 3,9 m2. Podrobná dispozice bytu včetně podlahových ploch je v přiložené fotodokumentaci. Ke každé jednotce lze dokoupit parkovací stání/garáž a sklep.
V okolí komplexu je veškerá občanská vybavenost. Vzdálenost lyžařského areálu Herlíkovice - Bubákov je 1,1 km. V dojezdu cca 8 kilometrů je největší lyžařské středisko ČR Špindlerův mlýn. V okolí města Vrchlabí je řada uměle zasněžovaných běžkařských tratí. V letním období jsou k využití nejen mnohé cyklotrasy, turistické stezky a golfová hřiště.
V rámci prodeje apartmánů z tohoto projektu Vám rádi pomůžeme se zajištěním financování koupě a dále dokážeme zajistit komplexní servis pro investiční využití jednotek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky