Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 95 m2 Wiesenthalova, Praha Řeporyje

Prodej bytu 3+kk 95 m2 Wiesenthalova, Praha Řeporyje

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Mám tu pro Vás vkusně zařízený byt v rezidenci Šafránka - lokalita Řeporyje - ul. Wiesenthalova. Celková plocha tohoto stylového bytu činí 98 m2.
Byt prošel designovou modernizací v roce 2017, kdy došlo zejména k drobné změně dispozice. Díky této změně na Vás čeká mnohem větší, vybavenější a promyšlenější kuchyň, která je srdcem celého bytu. Najdete ji rozdělenou do dvou rohových částí a obsahuje vestavěnou lednici, myčku, dvě mrazničky, indukci, elektrickou a mikrovlnnou troubu. Je využit prakticky každý centimetr na úložný prostor. Příjemnou atmosféru kuchyni dodává LED podsvícení s funkcí stmívání.
V obývacím pokoji Vás zaujme řešení prostoru s jídelním stolem, sedací soupravou a knihovnou pro velké čtenáře. Nad rámec toho budete mít výhled z rohového balkonu a zároveň prostor pro příjemný relax.
Ložnice má taktéž vstup na vlastní balkon a je provedena ve stejném dekoru jako kuchyň a obývací pokoj. Samozřejmostí jsou zde dvě velké vestavěné skříně, stolky a další šikovné úložné prostory.
Z chodby jsou přístupné všechny místnosti - toaleta, koupelna s pračkou a sušičkou, ložnice, dětský pokoj a kuchyň, kromě obývacího pokoje, do kterého vstoupíte přes kuchyň. Všechny okna disponují venkovními elektrickými žaluziemi. K bytu samozřejmě náleží prostorný sklep.
V případě zájmu je možné převzít pronájem parkovacího stání v suterénu domu. Možnost volného parkování před domem. V blízkosti domu se nachází autobusová zastávka a zhruba 10 - 15 minut pěšky stanice metra linky B - Lužiny. V blízkém okolí se rozkládá přírodní rezervace Prokopské údolí.
Pro umocnění dojmu z tohoto bytu doporučuji prohlídku, na které se na Vás budu moc těšit. Neváhejte, zavolejte a domluvíme si společně termín. Váš realitní makléř Jan Mazánek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky