Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 95 m2 Mlýnská, Brno Trnitá

Prodej bytu 3+kk 95 m2 Mlýnská, Brno Trnitá

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jen velmi málo z mezonetových bytů má tolik odlišných architektonických prvků, jako je tento v novostavbě na ulici Mlýnská, navrženou ateliérem Chybík a Kryštof. Svým atypicky dispozičním uspořádáním Vám dodá pocit moderního a nadčasového bydlení v centru Brna s impozantním výhledem na dominanty Brna a příjemným západem slunce na jedné ze dvou teras.

Celková užitná plocha je 95 m², rozložena do dispozice 3+kk. Tou největší výhodou je dokončení si Vašeho nového bydlení podle svých představ, počínaje výběrem obložení dveřních zárubní, druhem a barvou podlah, výběrem celé koupelny, kuchyňské linky včetně spotřebičů, až po ty nejmenší detaily, díky čemuž se budete příjemně cítit u Vás doma.

Soukromí u toho bytu je na velmi vysoké úrovní, jelikož se nachází v posledním nadzemní podlaží bytového domu.

S navržením Vašeho nového bydlení Vám nabízím námi prověřenou architektku, která má za sebou řadu velmi úspěšných projektů a také tým profesionálů, který celou proměnu zrealizuje.

Bezplatné, veřejné parkoviště ihned u domu nabízí bezproblémové parkování s možností dlouhodobého pronájmu parkovacího stání.

Doporučuji shlédnout celou prezentaci bytu na webové stránce www.mlynskaapartments.cz

Nejvýhodnější financování na trhu Vám zajistí tým zkušených finančních poradců.

Pokud hledáte moderní bydlení v centru Brna, je tento byt tou správnou volbou. Zavolejte mi nebo napište e-mail a nemovitost Vám ukáži osobně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky