Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 94 m2 Kubelíkova, Liberec Liberec VII-Horní Růžodol

Prodej bytu 3+kk 94 m2 Kubelíkova, Liberec Liberec VII-Horní Růžodol

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud hledáte prostorné bydlení v klidné části Liberce, v blízkosti lyžařského areálu Ještěd, pak jsou tyto řádky určené přímo Vám.
Představuji Vám velmi pěkný byt, který Vám díky rozsáhlé rekonstrukci, zajistí klidné a příjemné bydlení. Z původní dispozice 3+1, nyní 3+KK, uvítáte prostorný obývací pokoj s volným přístupem do kuchyně a zároveň se můžete chlubit největším bytem v domě. Na co se vlastně můžete těšit? Na prostor o užitné ploše úctyhodných 92,5 m2, lodžii, sklepní prostory ihned v přízemí, půdní prostory, hlasové ovládání žaluzií, dotykové vypínače, nová elektřina, voda, odpady a mnoho dalšího. Příjemným bonusem je parkovací stání u domu, nedaleká zastávka na tramvaj, škola, školka, obchod v dosahu 5 minut chůze, možnost grilování na zahradě a průmyslová zóna 2 km. K dispozici v domě je také společná vnitřní sušárna.
Aktuálně se u domu řeší oplocení a vysokorychlostní internet až 1.000Mb/s.
O finální ceně lze jednat.
V případě zájmu Vás velmi rád bytem provedu. Díky našim finančním specialistům, je možnost využití financování přímo na míru za bezkonkurenčních podmínek. Bude se na Vás těšit makléř Václav Jančík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky