Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 91 m2 U Školky, Hořovice

Prodej bytu 3+kk 91 m2 U Školky, Hořovice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Když se ocitnete v tomto bytě, chvilku posedíte v obývacím pokoji s výhledem přes celé Hořovice až na hrady Točník a Žebrák, máte najednou pocit, že vůbec nejste v bytě, ale v prostorném rodinném domě. Možná je to proto, že tento mezonetový byt je postavený podobně jako mnohý rodinný dům. V "přízemí" (které je ve třetím nadzemním patře domu) je obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC a technická místnost s kotlem.
Po schodech se dostaneme do podkrovního patra, kde jsou dvě velmi prostorné ložnice, v jedné z nich je vestavěná skříň, a na chodbičce další toaleta. Kdyby noví majitelé chtěli, je možné přenechat byt i se zařízením a nábytkem. A k bytu je možné dokoupit parkovací stání.

Dům je postavený, resp. kolaudovaný, v roce 2013. Současní majitelé měli možnost skutečně stavět podle svého přání a je vidět, že byt je postavený i zařízený velmi prakticky a pohodlně.
Dům stojí na konci slepé ulice, takže pro rodiny s dětmi naprosto ideální místo, protože provoz tu není prakticky žádný. Ne nadarmo se ulice jmenuje U školky, protože přímo v ní je mateřská škola.

Hořovice jsou skvělé strategické místo ležící mezi Plzní a Prahou, pět minut od dálnice D5, a poskytuje veškeré vymoženosti města. Najdete tu vynikající základní i střední školy, vyhlášenou nemocnici s porodnicí a samozřejmě spoustu obchodů nejen s potravinami. Volný čas můžete trávit třeba v aquaparku nebo nekonečnými výlety v brdských lesích, které jsou doslova za humny. A ještě mnohem víc....

Pokud byste měli zájem tento krásný byt vidět, stačí zavolat a domluvit si prohlídku. Pomůžeme i se zajištěním financování koupě tohoto bytu. Musím však upozornit, že v případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky