Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 88 m2 Zakšínská, Praha Střížkov

Prodej bytu 3+kk 88 m2 Zakšínská, Praha Střížkov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ideálně orientovaný byt v novostavbě projektu Prosek Park nabízí velmi komfortní bydlení na dosah centra Prahy. Byt sestává z prostorného zádveří a z navazující chodby lze vstoupit do všech ostatních místností. Součástí zádveří je uzavíratelná praktická šatna. Obě ložnice mají východní orientaci. Prostorný obývací pokoj dokonale prosvětlený jižní orientací delší stěny navazuje na kuchyňský kout s dostatečným prostorem pro jídelní stůl. V obytných místnostech je podlaha z masivu, což umocňuje vysoký standard provedení bytu. Dominantou celého prostoru je pak balkon, který nabízí příjemný prostor s krytým sezením.
Lokalita pražského Proseka prošla v uplynulé dekádě nebývalou proměnou a zařadila se mezi jednu z nejoblíbenějších rezidenčních lokalit hlavního města. Moderní, přesto plná zeleně, a díky stanici metra C - Střížkov navíc perfektně dostupná do centra Prahy, to vše dělá z Proseka ideální místo pro život.
Okolí poskytuje plnohodnotnou občanskou vybavenost, nachází se zde mateřská škola, jesle, dvě základní školy, střední průmyslová škola a gymnázium. Nedaleko je pošta, banka i supermarket. V místní přilehlé poliklinice funguje lékařská pohotovost. V pěší dostupnosti je rozsáhlý park Přátelství. Do obchodního centra Letňany se lze dostat autem či autobusem během několika minut.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky