Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 86 m2 Skácelova, Brno Královo Pole

Prodej bytu 3+kk 86 m2 Skácelova, Brno Královo Pole

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Vítáme Vás u nabídky pěkného komfortního bytu 86 m2 s balkonem a výhledem do upravených zahrad a dvora vybaveného pro hraní dětí. Ani Vám nepřijde, že se nacházíte v centru Brna, všechny výhody velkoměsta máte na dosah, a navíc i volné parkování v blízkém okolí.

Přijďte si prohlédnout byt, abyste mohli vnímat harmonii prostorové dispozice a vnitřní pozitivní energii. Již při vstupu Vás zaujme prostorná chodba, která umožňuje vybudovat praktické úložné prostory. Budete mít možnost si uvědomit dojem prostoru velkých místností a zcela jistě Vás budou inspirovat k možným dispozičním úpravám interiéru, kdy můžete například získat dispozici 3+1. V kuchyni najdete dostatek místa, abyste pohodlně připravili voňavou pochoutku pro potěšení své rodiny nebo hostů a pozvali je k jídelnímu stolu. Byt Vám poskytne dostatek prostoru pro odpočinek, ale lze vyčlenit i místo pro pracovní kout, příjemné chvíle lze užít i na balkoně.

Pokud jde o technický stav, určitě Vás potěší informace, že byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí, vytápění a ohřev vody zajišťuje průtokový Turbo kotel značka Vaillant, což přispívá k úsporám na energiích. Taktéž celý bytový dům prošel částečnou revitalizací.

Pokud hledáte pěkné a příjemné bydlení v centru Brna, potřebujete ihned bydlet či pronajímat za účelem investice, pak jsme připraveni odpovědět na Vaše dotazy a rádi se s Vámi setkáme při prohlídce. Těší se na Vás Taťána Pelcová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky