Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 84 m2 Belvederská, Železná Ruda

Prodej bytu 3+kk 84 m2 Belvederská, Železná Ruda

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Také jste si vždy přáli najít místo, kde budete zažívat pocit svobody, ale zároveň mít domov, kam se rádi budete vracet? Chápu! Pokaždé, když vcházím do tohoto bytu, ten pocit přesně mám a rád bych vám teď kousek z něho předal.

Krásy Šumavy, horský, čerstvý vzduch, nekonečné procházky přírodou, jezera - to vše a ještě více může tvořit váš nový domov. A co ta svoboda? Tak ta je všude kolem vás. Kdyby vám to přeci jenom bylo málo, stačí za rohem přeskočit hranice a podívat se, jak se mají naši sousedé v Německu.

Pokud tedy hledáte útulný byt, do kterého už nemusíte vkládat žádné další peníze, kde vás čekají snídaně na balkonu při východu Slunce, odpočinek v sauně, herna pro děti, vlastní parkovací stání - není na co čekat!!! Zde si člověk užije přesně to, co potřebuje.

Takže jestli hledáte tu správnou možnost - Tady je! Investici "šitá na míru". Domluvte si se mnou prohlídku a přesvědčte se na vlastní oči. Budu se na vás těšit, Petr Řeřicha

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky