Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 83 m2 Rýchorské náměstí, Žacléř

Prodej bytu 3+kk 83 m2 Rýchorské náměstí, Žacléř

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení v podhůří Krkonoš? Mohla by vás zaujmout nabídka krásného mezonetového bytu, který vznikl zdařilou a kompletní rekonstrukcí památkově chráněného domu na Rýchorském náměstí v podhorském městečku Žacléři - východní brány Krkonoš. Jedná se o jeden z celkem 6 krásných nových bytů. Vzhledem k tomu, že byt vznikl kompletní rekonstrukci původně půdního prostoru městského domu, lze jej považovat za novostavbu.
K dispozici je obývací pokoj s kuchyňským koutem (30.30 m²) a další dva samostatné pokoje (14.00 m² a 18.40 m²), které mají navíc k dispozici galerie na zvýšeném patře. Všechny místnosti mají okna orientované na jih. Nechybí zde koupelna se sprchovým koutem a WC.
Případné parkování bude možné ve dvoře.

Topení a ohřev vody je centrální s odpočtovými měřiči. Jako bonus budete mít ovládání topení přes aplikaci v mobilu. Internetové připojení je samozřejmostí. Rekonstrukce celého domu je velice zdařilá. Velice rychle můžete bydlet a vaše jediná starost bude kam v zimě na lyže a v létě na kole, nebo prostě jenom tak do lesa, třeba na houby.

Přijďte se podívat. S financováním nemovitosti vám velice rádi pomůžeme. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky