Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 83 m2 Rérychova, Polná

Prodej bytu 3+kk 83 m2 Rérychova, Polná

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete-li si splnit sen o novém bydlení v klidné lokalitě, máme pro Vás zajímavou nabídku. Polná je malebné pětitisícové město, jehož historické jádro je městskou památkovou zónou a dominantou je místní zámek. Zároveň zde není nouze o pracovní příležitosti, najdeme zde několik velkých firem celorepublikové působnosti. Poloha Polné je unikátní - hned do třech velkých měst Vysočiny (krajské Jihlavy, Havlíčkova Brodu a Žďáru nad Sázavou) je vzdálenost méně než 20 kilometrů.

Tento byt je v přízemí bytového domu, který v městě Polné vyrostl v roce 2019 a tak splňuje všechny parametry toho, jak vypadá moderní nemovitost. Možná jedinou námitkou by mohla být absence výtahu, ale to nám nemusí vadit, protože tato jednotka je v přízemí a je tak zajištěn komfortní bezbariérový přístup. Byt je orientován k jihu. Vjezd do areálu, který čítá několik podobných nemovitostí, je pouze přes závoru, takže zde na silnici potkáte pouze rezidenty.

Možná si říkáte, že cena za byt v této kvalitě je příliš nízká. Situace je taková, že se jedná o družstevní byt, kde ještě nebyla splacena celá anuita. Za tuto cenu si kupujete část družstevního podílu a měsíční splátku - v tuto chvíli chybí doplatit družstvu 1 480 000,- Kč. Je zde fixován na tuto dobu velmi dobrý úrok, který činí 2,38 % a to až do roku 2029. Po doplacení anuity je možno byt okamžitě převést do osobního vlastnictví. Nabízí se i další možnosti financování, ale to bychom probrali při prohlídce.

Další předností bytu jsou dvě terasy, každá o výměře 4,5 m² a také parkovací stání před domem. Mezi výhody zmíníme i okenní sítě proti hmyzu. Přijďte se přesvědčit na osobní prohlídku. Zdejší klidné prostředí na okraji malého města Vám učaruje.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky