Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 83 m2 Purkrabská, Praha Hostivař

Prodej bytu 3+kk 83 m2 Purkrabská, Praha Hostivař

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Toužíte po vlastním bydlení v klidné části Prahy 10? Sháníte byt pro sebe či na investici? Nedaří se Vám nalézt nic co by Vám vyhovovalo? Máme pro Vás prodej světlého, prostorného bytu nedaleko Lesoparku Hostivař a Hostivařské přehrady. Prodej bytu v osobním vlastnictví se nachází ve druhém patře cihlového domu v žádané lokalitě Praha- Hostivař. Původní dispozice 3+1 je předělána na 3+kk 83 m2 s balkonem 13 m2. Byt tímto získal prostor, světlo a vzdušnost. Dispozice bytu tvoří chodba s vestavěnou skříní, koupena s vanou a samostatné WC. Obývací pokoj se vstupem na balkon a výhledem do zahrady je orientován na východní stranu. Z obývacího pokoje je vstup do 1 pokoje, obývací pokoj je dále propojen s kuchyňským koutem, ze kterého se vchází do 2 pokoje a šatny. K bytu náleží prostorný zděný uzamykatelný sklep. Dále je zde možnost využívání společné uzamykatelné kočárkárny a zahrady. Ta je krásně udržovaná a v letních měsících nabízí klidné posezení s přáteli, zalíbení zde najdou i děti. Zahrada nabízí dětské pískoviště a houpačky. Dům prošel renovací- plastová okna,střecha, společné prostory nově vymalovány, nové linoleum.
Parkovat lze přímo před domem, parkování je bez zón.
Zájemci jistě ocení dobře fungující společenství vlastníků.
Lokalita nabízí sportovní vyžití- možnost procházek v Lesoparku Hostivař, Divoká zahrada Hostivař či výletům na kole kolem Hostivařské přehrady.
Veškerá občanská vybavenost v okolí – Lidl, OC- Hostivař,restaurace, pošta, školka, škola, lékárna, poliklinika atd. Dopravní dostupnost. Tramvaj č. 22, 26- 10 min. do zastávky Strašnická metro A, Bus č.154- 9min Nádraží Dolní Měcholupy, Bus č.181-11min. do zastávky Opatov metro C,Bus č.181-27min.do stanice Černý Most metro B
Současně nabízím možnost bezplatného finančního poradenství včetně porovnání a konečného výběru bankovního ústavu naším finančním specialistou.
Zaujal Vás tento byt? Pokud ANO zvu Vás tímto na prohlídku a budu se těšit.
Realitní makléřka Pavlína Bělohlávková

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky