Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 83 m2 K vodárně, Čerčany

Prodej bytu 3+kk 83 m2 K vodárně, Čerčany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Na věhlasné řece Sázavě mezi Prahou a Benešovem leží malebné město Čerčany, které těží ze své strategické polohy. Díky klidu a okolní přírodě, atmosféře maloměsta, železnici směřující do Prahy (45 min.) a zejména D1 (30 min.) se stává skvělou alternativou pro komfortní bydlení na dosah života velkoměsta.
Byt, který se nachází na západně orientovaném svahu nad městem, prošel kompletní rekonstrukcí. Z prostorné vstupní chodby se vstupuje do všech ostatních místností. Oba pokoje jsou orientované na východ do klidu za domem, kde prostranství s dětským hřištěm už navazuje na pole, louky a les. Z obývacího pokoje je vstup na balkon, který se rozkládá po celé šířce bytu a nabízí úchvatný pohled na okolí a zeleň.
Přímo v bytě je uzavíratelná šatna. K bytu náleží sklep v suterénu a užitečný úložný prostor na patře. Město poskytuje veškerou občanskou vybavenost a pokud je potřeba něco víc, tak vždy zafunguje přilehlý (10 min.) Benešov.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky