Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 82 m2 T. G. Masaryka, Nové Město nad Metují

Prodej bytu 3+kk 82 m2 T. G. Masaryka, Nové Město nad Metují

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nové Město nad Metují - úžasná lokalita v Kladském pomezí - regionu s bohatou kulturní historií a spoustou turisticky vyhledávaných cílů. Za všechny například vodní nádrž Rozkoš, přírodní rezervace Peklo u Nového Města, zámecká zahrada přímo v centru města, která byla upravena a navržena věhlasným architektem Dušanem Jurkovičem. To už jsme v období první republiky a v této době také vznikl tento krásný bytový dům, v němž Vám nyní nabízím nadstandardní byt.

Byt je v původním stavu a čeká Vás hromada práce, ale za veškeré vynaložené investice získáte doslova bydlení snů. Byt má velkorysé rozměry se spoustou možností úprav, pro představu jsme si pro Vás dovolili připravit vizualizaci možného budoucího využití. Tak rozlehlé pokoje a vysoké stropy dnes už jen tak nenaleznete. V obývacím pokoji a v další obytné místnosti jsou krásné dřevěné podlahy. Obrovskou přidanou hodnotou je možnost pronájmu zahrádky, která náleží k domu, aktuálně je zde nevyužitý prostor cca 30 m2, na kterém pohodlně umístíte posezení, záhonky pro pěstování vlastního ovoce a zeleniny nebo dětský bazén, v této oáze zeleně si ani neuvědomíte, jak blízko centra města vlastně jste.

K dispozici pro Váš byt je i zahradní kůlna, kde pohodlně uskladníte nářadí. K bytu náleží sklep a půda a jedno místo parkovacího stání přímo u domu. SVJ má aktuálně v plánu z úspor zajistit spodní izolaci domu, což je skvělá zpráva, jelikož se nabízený byt nachází v prvním nadzemním podlaží a tato úprava bude mít pozitivní vliv. V bytě jsou vyměněná okna, která citlivě kopírují architekturu domu, celý dům je potom opatřen novou fasádou.

Nedaleko bytu jsou dětská hřiště, obchody, základní i mateřská škola, dům dětí a Centrum Najáda, kde je i plavecký bazén.

Vzhledem k zázemí finančních poradců naší skupiny Fincentrum & Swiss Life Select Vám dokážeme pomoci s financováním koupě tohoto bytu.

Ráda Vám tento byt osobně představím a provedu Vás. Brzy na viděnou v Novém Městě nad Metují, Těší se na Vás Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky