Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 81 m2 Wiesenthalova, Praha Řeporyje

Prodej bytu 3+kk 81 m2 Wiesenthalova, Praha Řeporyje

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jeden příběh končí a další začíná. Aktuální majitelé se rozhodli posunout na další etapu svého života a já jsem se nemohla dočkat, až vám představím byt, ve kterém vytvoříme další příběh - ten VÁŠ.

Každý z nás řeší otázku ohledně bydlení. Máme si vybrat malý byt, velký byt, ještě větší byt, dům se zahradou nebo snad hrad? A co takhle spojit vše dohromady?

Pokud zakládáte rodinu, nebo o tom alespoň přemýšlíte, a rádi byste byli na tuto událost připraveni, mám pro vás skvělou zprávu. Byt už čeká na nové majitele a nemůže se dočkat, až se do něj nastěhujete. Až tam začnete vytvářet další vzpomínky - smích, pláč a možná i nějakou tu hádku kvůli neumytému nádobí.

Máte rádi přírodu? Vyběhněte na jeden ze dvou balkónů a užívejte si výhled přímo před vámi. Říkáte si: "To není příroda?". Rozumím. Tak co takhle nasednout do auta a vyrazit vstříc Prokopskému a Dalajskému údolí nebo Českému krasu, který máte v podstatě za domem. Byt jsme vyřešili, dům se zahradou rádoby taky a co ten hrad? Jsme přeci v Praze. Stačí naskočit na autobus 2 minuty pěšky od domu, dojet na metro Luka (stanice B) a to vás zaveze do samotného centra města.

V případě, že vás byt zaujal stejně jako mě, stačí udělat jediné. Zavolejte mi a domluvíme si společnou prohlídku. Ráda vám pomohu proměnit váš sen ve skutečnost. Těším se na vás, vaše makléřka Tereza Mazánková.

PS: Jestli máte v hlavě otázku ohledně parkování, ráda vám ji zodpovím. Je možné přikoupit jedno garážové stání přímo v domě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky