Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+kk 81 m2 Sazovická, Praha Zličín

Prodej bytu 3+kk 81 m2 Sazovická, Praha Zličín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné místo k bydlení, kde najdete dostatek prostoru a slunce? Místo, které je obklopeno zelení a přitom se nachází v blízkosti metra. Toužíte po bytu, kam se můžete rovnou nastěhovat a nemusíte nic řešit? Právě pro vás jsem připravil nabídku bytu 3+KK s lodžií a 2 garážemi. Celková plocha bytu je 83 m². Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a je součástí projektu Metropole Zličín.
Byt je vhodný zejména pro menší rodinu nebo pár, který chce oddělit pracovní místo od obytné části.
V bytě, který se nachází ve 4. podlaží, najdete rohovou kuchyni s vestavěnými spotřebiči, otevřený prostor jídelního koutu a obývacího pokoje. Dva velké neprůchozí pokoje, koupelnu s rohovou vanou a samostatnou toaletu. Vstupní část je vybavena vestavěnou skříní stejně jako jeden z pokojů. V předsíni je také samostatná komora, kterou lze využít jako šatnu. Lodžie je vybavena markýzou, která dostatečně zastíní i obývací pokoj.
Předmětem prodeje jsou také dvě garáže v domě pro parkování auta nebo uskladnění věcí. Hledání parkování nebudete už nikdy řešit. Jako další možný odkládací prostor slouží sklepní místnost v suterénu domu.
Byt má kvalitní bezpečnostní dveře s rozvorovým zámkem a elektronickým zabezpečovacím systémem. Ve všech skleněných výplních oken a dveří na lodžii oceníte instalovanou bezpečnostní folii. Byt je ve výborném technickém stavu. Nízké provozními náklady bytu jsou příjemným bonusem.
Náklady za byt: 4.000 Kč / měsíc - základní platby  + 1.000 Kč / měsíc - spotřeba elektřiny za byt (4 osoby).
Bytový komplex najdete v blízkosti stanice metra B - Zličín. Jeho součástí je restaurace, obchod, v září 2020 bude otevřena nová devítiletá škola, samozřejmostí je mateřská škola. Tato část Zličína splňuji všechny požadavky na klidné moderní bydlení. Široké ulice, plno zeleně, velké prostory pro hraní dětí, možnosti procházek a výhled do okolní krajiny.
Velký důraz dáváme na jasný, transparentní a bezpečný servis při prodeji bytu. Těší se na vás Radim Macháček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky